There are no translations available.

promilk-logo
Инженерингова фирма работеща в сферата на хранителната промишленост. Фирмата се занимава с проучване и проектиране, производство, доставка, монтаж и пуск в редовна експлоатация на технологични линии  и оборудване за преработка на мляко:
  • Линии за приемане и съхранение на мляко
  • Оборудване за производство на прясно и кисело мляко.
  • Оборудване за производство на бяло саламурено сирене и кашкавал
  • Оборудване за производство на извара
  • Оборудване на автоцистерни за транспортиране на  мляко
За контакти:
6014 гр. Стара Загора
ул. “Ген. Ив. Пашинов” 35
тел./факс  042/ 603 357
E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА ТЕХНОЛОГИЧНИ ЛИНИИ И ОБОРУДВАНЕ В МЛЕКОПРЕРАБОТВАЩАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

  • Линии за приемане и съхранение на мляко
  • Оборудване за производство на прясно и кисело мляко
  • Оборудване за производство на бяло саламурено сирене и кашкавал
  • Оборудване за производство на извара
  • Оборудване на автоцистерни за транспортиране на мляко


ПроМилк е една от утвърдените фирми в България, занимаващи се в сферата на млекопреработвателната промишленост. Благодарение на професионалния си подход, добрата производствена база и богатия опит натрупан през изминалите години от създаването си през 1991г. до сега, ПроМилк се радва на все повече успехи сред фирмите от млекопреработвателния бранш в страната.
Основните направления на дейността на фирма ПроМилк са:
- Проектиране на предприятия за производство на мляко
Проектиране на предприятия за производство на мляко с капацитет от 3 до 200 тона преработено мляко на ден. Проектите са в съответствие с Европейските директиви и хармонизираното местно законодателство. По-значимите технологични проекти на фирмата са за предприятията: Мизия Милк – Търговище, Минчеви ООД – Кортен, Филипополис-Пловдив, Интерес 2000- Ситово, СиС - 7 – Монтана, Елит – Мирово, Хемус – Милк – Сливен, Вангард – Ж. Войвода, Абламилк – Луковит, Млечен свят – Бр. Даскалови, Рикас – Сливен, Равдин – Тополово, Деникер – Меричлери, Ниваго – Чирен, Хелиос – Бургас и други.
- Конструиране, изработка и внедряване на нови изделия за преработка на мляко
В това отношение фирмата работи задълбочено в следните области:
1. Линии  за приемане на мляко.
2. Резервоари за съхранение на мляко.
3. Пастьоризационни установки за производство на сирене, кашкавал, кисело мляко.
4. Линии за производство на кашкавал в т.ч. сиреноизготвители, барабани отцеждащи, преси за сиренина, агрегати за формоване на кашкавал, машини за разфасовка на кашкавал.
5. Заквасочници.
6. Сметанозрейки.
7. Машини за топене на сирене.
8. Инсталации за миене.
9. Машини и съоръжения за производство на сирене.
10. Маслоизготвители.

- Съвместна работа с водещи световни фирми
ПроМилк работи съвместно с водещите световни фирми APV, Primodan - Дания и Niro – USА за внедряване на съвременните мембрани технологии в млечната промишленост и без отпадни технологии.
По отношение на мембраните технологии фирмата има завършен  проект за внедряване на линия за ултрафилтрация за преработка на мляко в различни млечни продукти. УФ линията е производство на APV.
При без отпадните технологии и по-точно дълбочинната преработка на суроватката и други вторични и отпадни продукти при преработката на мляко фирмата използва достиженията на водещата световна фирма в тази насока Niro..
Всички допълнителни съоръжения, необходими за УФ и RO линиите се изработват в България от ПроМилк или съвместно с друга българска фирма.

- Доставка, монтаж, шеф-монтаж на съоръжения за преработка на мляко, линии и предприятия за преработка на мляко
Фирмата разполага с ресурси да извършва пълна инженерингова услуга освен проектирането, изработката и доставката на необходимото оборудване, а именно монтаж, шеф-монтаж, пуск в експлоатация, гаранционен и след гаранционен сервиз.
В сътрудничество с фирма Родина – Хасково има участие в реализацията на няколко обекта от винарската промишленост.В дружеството има разработена и внедрена Система за управление на качеството по ISO 9001:2000 и притежава сертификат от  TUV NORD - Германия.
Член е на ХРАНТЕХМАШ – Сдружение на фирми за хранително машиностроене в България.
http://www.hranite.eu/specializirano-oborudvane-za-hranitelno-vkusovata-promishlenost/oborudvane-za-mlekoprerabotvaneto-mlekoanalizatori/borudvane-proizvodstvo-na-priasno-kiselo-mliako-sirene